A CEGLÉDI VÁRKONYI ISTVÁN
ÁLTALÁNOS ISKOLA
VEKOP-7.3.3-17-2017 AKADÁLYMENTES OLDALAI

VEKOP-7.3.3. » RENDEZVÉNYEK » NYÍLT NAPOK

INTÉZMÉNYI NYÍLT NAPOK

 

A projektbe bevont tanulók szüleit és közeli hozzátartozóit intézményi nyílt napok segítségével szólítjuk meg. Ezek olyan, 3-4 órás rendezvények, amelyek során megtekinthető a tanár által tartott digitális tanóra.

A nyílt napok kiemelt szerepet játszanak a beiskolázás népszerűsítésében. A projekt ideje során intézményenként projektszinten 2 nyílt napot valósít meg az intézmény.

A cél a bevont intézmények vezetőire, pedagógusaira, tanulóira és szülői közösségére szabott szemléletformáló kampány tervezése és megvalósítása a digitális pedagógia bevezetéséről.

A kiemelt cél, hogy megvalósuljanak implementációt támogató események (szakmai napok, workshop-ok, videokonferenciák, tantestületi tréningek), létrejöjjenek online tanári közösségek, és legalább a programba bevont intézmények közötti tapasztalatcsere (az alkalmazott tananyagok, módszertanok, eszközök, programok vonatkozásában) kialakuljon.

 

TANÉV

NYÍLT NAP

2019/2020. tanévben

 

 

2020. május 08.

11.00-14.00 óra

PROGRAM:

1.       Interaktív foglalkozás Khin László vezetésével

2.       Bemutató foglalkozás az "okosteremben"
Tanít: Kissné Manasses Nikoletta és Szilágyiné Bezzeg Annamária. A foglalkozás videófelvétel segítségével kerül bemutatásra.

3.       Interaktív foglalkozás konferencia-beszélgetés a digitális oktatásról. Vezeti: Lefor Gyula igazgatóhelyettes úr.

ONLINE nyíltnap!

 

TANÉV

NYÍLT NAP

2020/2021. tanévben

 

 

2021. március

PROGRAM:

tervezés alatt

 


Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0   Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!
Check Accessibility WCAG 2.0 (Level AA)


Vissza a lap tetejére